• De Factorij 47D, 1689 AK Zwaag
  • +31 229 745263

Giasco

Giasco Italy

Giasco is een Italiaans Bedrijf met een passie voor veilige, comfortabele en stijlvolle werkschoenen. De Giasco werkschoenen worden gemaakt in Italië en zijn volledig gecertificeerd volgens alle relevante normen. Zo vindt u binnen het Giasco-assortiment een brede selectie stijlvolle werkschoenen voor allerlei soorten werkomgeving.

Al sinds haar oprichting in 1971 heeft Giasco een focus op de ethische bedrijfspraktijk, extreme aandacht voor de kleinste details en innovatieve oplossingen om stijl, veiligheid en comfort te combineren. Zo biedt het Giasco gamma een indrukwekkende lijn veilige, comfortabele, goede werkschoenen.

Het team van Giasco is dagelijks bezig met het verbeteren van de werkschoenen, maar ook met het versoepelen van het productieproces. Zo levert Giasco werkschoenen in meer dan 90 landen rond de wereld, zonder de kleinschaligheid en de persoonlijke aandacht uit het oog te verliezen. Met een werkschoen van Giasco gaat u goed voorbereid de werkvloer op!

City

De City safety sneakers zijn metaalvrije, lichtgewicht werkschoenen waarvan modellen te krijgen zijn met of zonder veiligheidsneus. Dankzij de SRC antislip loopzool, ergonomische pasvorm en de G-Gel schokdempende technologie in de hak, zijn deze lichtgewicht werkschoenen extra comfortabel. De City safety sneakers zijn bedoeld voor mensen die veel moeten staan of lopen tijdens het werk. Bovendien zijn deze werkschoenen antistatisch, bestand tegen koolwaterstoffen, en voorzien van technologie om de voeten en rug te ontzien bij belasting.

Kube

De Kube collectie van Giasco omvat elk soort werkschoen van een lage instapper tot een volledige S3 werklaars en alles wat daar tussenin zit! De Kube veiligheidsschoenen en -laarzen zijn voorzien van een comfortabele SRC antislip loopzool met schokdemping in de hak, een afgeronde achterkant voor een natuurlijke tred, en in de S1P en S3 modellen, een lichtgewicht, metaalvrije antiperforatie middenzool.

Rubber 4×4

De Rubber 4×4 loopzool is een stevige loopzool van rubber en antistatisch PU. Door deze materialen te combineren, profiteert u van het beste van beide werelden. Deze loopzool is bestand tegen een contacthitte van 300 graden, maar biedt ook bescherming tegen vrieskou tot -17 graden. Verder is de loopzool voorzien van een SRC antislip profiel, een schokdemper in de hak, en een natuurlijk buigpunt.

Ergo Safe

De Ergo Safe werkschoen gaan verder dan comfort en veiligheid: de Ergo Safe loopzool is speciaal gevormd om de enkels te ontlasten, de bloedsomloop te verbeteren en minder druk te zetten op de knieën. Bovendien maken deze schoenen het comfortabeler en makkelijker om een gezonde werkhouding aan te houden. Dankzij de SRC antislip loopzool met antistatische eigenschappen werk je ook nog eens met extra veiligheid!

Bloom

De Bloom werkschoenen zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Hoewel vrouwen natuurlijk niet onder doen voor mannen op de werkvloer, hebben vrouwen gemiddeld genomen wel smallere voeten en andere voorkeuren qua smaak en stijl. De Bloom-collectie speelt hier op in met een smallere pasvorm, een iets hogere hak en een elegant ontwerp. Zo werkt u comfortabel, veilig, en toch nog in stijl!

24 Hours

De 24 hours werkschoen heeft een iets brede breedte dan andere werkschoenen van Giasco. Dat is dus zeer zinvol voor mensen met brede voeten. Daarnaast zijn de 24 Hours werkschoenen voorzien van een SRC antislip loopzool, een comfortabele hiel met schokdemping in de hak en een natuurlijk  buigpunt voor extra comfort.

Stabile

De Stabile collectie onderscheidt zich door het anti-torsion systeem in de loopzool. Dit geeft extra bescherming tegen wringende krachten. Bijvoorbeeld bij het werk met grote en zware machines kan deze extra bescherming het verschil maken tussen een voet bezeren, en een voet verliezen. Daarnaast hebben de Stabile werkschoenen een afgeronde teen en hak voor een natuurlijke tred, en SRC antislip voor extra veiligheid op gladde oppervlakken.

Action

De Action werkschoenen zijn klassieke werkschoenen met een moderne touch. Deze werkschoenen zijn voorzien van een SRC antislip loopzool, een tijdloos ontwerp en extra comfortabele loopzolen dankzij slimme technologieën zoals het natuurlijke buigpunt en de demping in de hak. Perfecte grip, uitstekend comfort en geavanceerde bescherming: dat is Action!

Hard rock

De Hard Rock werkschoenen zijn voor Hard Werk. De SRC antislip loopzolen bieden bescherming tegen contacthitte tot 300 graden, maar ook koude-isolatie tot -35 graden. Verder hebben Hard Rock werkschoenen een metaalvrije veiligheidsneus en antistatische eigenschappen. De ergonomische vormgeving zorgen verder voor extra comfort. Met Hard Rock werkschoenen kan je iedere uitdaging aan!

Boots

De werklaarzen van Giasco bieden comfortabel en veilig schoeisel voor alle sectoren van de bouw tot de voedingssector. Deze praktische werklaarzen zijn te krijgen in modellen met of zonder veiligheidsneus, en zijn allemaal voorzien van antistatische eigenschappen en een antislip loopzool. Uiteraard zijn de veiligheidslaarzen 100% waterdicht, en resistent tegen koolwaterstoffen en zuren.

Accessoires

Geen werkschoen is compleet zonder de juiste accessoires. Giasco biedt onder andere losse inlegzolen, comfortabele werksokken en stevige veters in verschillende uitvoeringen. Met deze accessoires houdt je je werkschoenen in topconditie, en kan je je eigen favoriete inlegzool combineren met je favoriete werkschoen.
Top