• De Factorij 47D, 1689 AK Zwaag
  • +31 229 745263

Lupos

Lupos

Lupos veiligheidsschoenen zijn op het oog niet te onderscheiden van een alledaagse modeschoen.Licht van gewicht, slank en elegant van ontwerp en voorzien van een extra lichtgewicht veiligheidsneus; de Lupos schoen combineert stijl, comfort en veiligheid.Aan het ontwerp van de Lupos schoenenlijn is veelonderzoek vooraf gegaan: welke behoeftes zijn er in de markt? Waar schieten de huidige werkschoenen tekort?
Het resultaat mag er zijn: een 200J veiligheidsneus die half zo zwaar is als een normale stalen neus, een flexibele veiligheidszool bestand tegen perforaties tot meer dan 1100N en een subliem ademende voering voor droge en frisse voeten. Voor specifieke werkzaamheden heeft Lupos ook een aantal modellen voorzien van extra bescherming voor de zijkant van de voet en de enkel.

Dankzij de innovatieve technieken en technologieën biedt Lupos een optimale combinatie van stijl, comfort en veiligheid – helemaal in lijn met de filosofie van Mera Shoes

Sport

De SPORT collectie van Lupos is een unieke, innovatieve en stijlvolle lijn werkschoenen. De SPORT werkschoenen zijn gemaakt van hoogwaardige, lichtgewicht materialen. Het resultaat is een lichte, flexibele en efficiënte werkschoen met uitstekende bescherming.

Street

De STREET collectie bevat simpelweg unieke werkschoen. De STREET werkschoenen gebruiken de lichtgewicht Caplight aluminium veiligheidsneus. Het zachte leer en de ongelooflijke flexibiliteit van het nieuwe lekbestendige Midsole SAFE-systeem maken deze veiligheidschoenen niet alleen modieus maar ook enorm veilig!

UP55

De UP55 collectie van Lupos is voorzien van de nieuwe high-tech zool met inzetstukken van Infinergy®. Zo voel je je fit bij elke stap en ben je klaar voor nieuwe uitdagingen! Dat maken deze unieke en modieuze schoenen zo bijzonder!
Top