• De Factorij 47D, 1689 AK Zwaag
  • +31 229 745263

U-power

U-power

U-Power is een ware revolutie in de wereld van de veiligheidsschoen! In samenwerking met de wereldleiders in chemische innovatie, de BASF Group, heeft U-Power een collectie veiligheidsschoenen samengesteld met het gepatenteerde Infinergy®. Dit zorgt vooreen werkschoen die niet alleen bijzonder comfortabel draagt, maar ook actief energie opslaat en teruggeeft aan de drager. Hierdoor wordt lopen en staan aanzienlijk minder vermoeiend.Naast Infinergy® gebruikt U-Power een aantal unieke technieken om de werkschoen zo comfortabel en veilig mogelijk te maken. Zo is er de Airtoe technologie die de veiligheidsneus laat ademen zonder in te leveren op bescherming, door de Wingtex voering met honeycomb structuur voor optimale ademende eigenschappen.U-Power combineert vooruitstrevende innovatie met een uniek ontwerp voor een echt unieke werkschoen. Met keuze uit verschillende hoge en lage modellen, biedt U-Power een stijlvolle veiligheidsschoen voor iedereen, en sluit daardoor perfect aan bij de missie van Mera Shoes: het voorzien in een behoefte aan stijlvolle en comfortabele werk- en veiligheidsschoenen.

U-power Red Lion SB

De Red Lion SB collectie van U-power zijn werk- en veiligheidsschoenen die alleen een beschermende veiligheidsneus bevatten. Naast de basiseisen zijn deze schoenen extra licht en erg ergonomisch.

U-power Red Lion S1P

Infinergy® is een echte doorbraak in innovatie, van oorsprong ontwikkeld voor gebruik in de sportwereld waar het de sportschoen revolutionair veranderde. En dat merk je bij de S1P beveiligde werkschoenen, de ideale combinatie tussen ergonomie en veiligheid!

U-power Red Lion S2

De Red Lion S2 collectie van U-power zijn werk- en veiligheidsschoenen met een composiet veiligheidsneus en een strak en ergonomische loopzool. Deze collectie is gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen! De beste combinatie van veiligheid en comfort!

U-power Red Lion S3

Bij de S3 beveiligde werkschoenen van Upower is ook de Infinergy® techniek toegepast waardoor deze werkschoenen als uniek en ergonomisch worden gekenmerkt. Deze stijlvolle en comfortabele veiligheidsschoenen zijn onmisbaar op de werkvloer!

U-power Red Lion Dames

U-power heeft ook voor dames een unieke werkschoenenlijn ontwikkeld. Dankzij de Infinergy® en een aantal andere technieken zijn deze werkschoenen ergonomisch, comfortabel en natuurlijk niet onbelangrijk, modieus!

U-power Flat Out S1P

De Flat Out S1P collectie van U-power zijn werk- en veiligheidsschoenen met een extra lichte aluminium veiligheidsneus en een strak en ergonomische loopzool. De beste combinatie van veiligheid en comfort!

U-power Flat Out S3

De Flat Out S3 collectie van U-power zijn werk- en veiligheidsschoenen met een extra lichte aluminium veiligheidsneus en een strak en ergonomische loopzool. Deze collectie is gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen! De beste combinatie van veiligheid en comfort!

Top