by sven@merashoes.nl sven@merashoes.nl Geen reacties

Na onze eerste 2 merken hebben wij nu ook een samenwerking met een 3de merk, nogmaals een Italiaans merk: Giasco!

1971 is het jaar waarin de oprichters Mariarosa Gianesini en Attilio Scolaro hun eerste veiligheidsschoenen produceren, in de achterkant van hun huis in Chiampo, een stad in de provincie Vicenza. Sinds dien is Giasco een begrip in de veiligheidsschoenen-wereld. Door de passie en de aandacht voor werkschoenen is Giasco altijd doorgegroeid en distribueren zij werkschoenen naar ruim 90 landen. Daarom kan je wel zeggen dat Giasco een van de marktleiders zijn op de huidige werkschoenen markt.

Met het voeren van 11 verschillende categorieën is Giasco een enorme aanwinst voor ons assortiment, van werklaarzen tot S1P werkschoenen en S1P sandalen tot de sterke S3 beveiligde werkschoenen, Giasco heeft het allemaal! Giasco gebruikt een van de beste materialen in termen van zachtheid, waterafstotendheid en ademend vermogen, om elke dag het complete welzijn van die veiligheidsschoenen te garanderen.
Door samen te werken met Giasco geloven wij dat Mera Shoes een assortiment bied dat voor elke sector toepasbaar kan zijn. Neem snel een kijkje in ons complete en uitgebreide assortiment.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *