by sven@merashoes.nl sven@merashoes.nl Geen reacties

Een nieuwe samenwerking tussen Mera Shoes en Giasco!

Na onze eerste 2 merken hebben wij nu ook een samenwerking met een 3de merk, nogmaals een Italiaans merk: Giasco!

1971 is het jaar waarin de oprichters Mariarosa Gianesini en Attilio Scolaro hun eerste veiligheidsschoenen produceren, in de achterkant van hun huis in Chiampo, een stad in de provincie Vicenza. Sinds dien is Giasco een begrip in de veiligheidsschoenen-wereld. Door de passie en de aandacht voor werkschoenen is Giasco altijd doorgegroeid en distribueren zij werkschoenen naar ruim 90 landen. Daarom kan je wel zeggen dat Giasco een van de marktleiders zijn op de huidige werkschoenen markt.

Met het voeren van 11 verschillende categorieën is Giasco een enorme aanwinst voor ons assortiment, van werklaarzen tot S1P werkschoenen en S1P sandalen tot de sterke S3 beveiligde werkschoenen, Giasco heeft het allemaal! Giasco gebruikt een van de beste materialen in termen van zachtheid, waterafstotendheid en ademend vermogen, om elke dag het complete welzijn van die veiligheidsschoenen te garanderen.
Door samen te werken met Giasco geloven wij dat Mera Shoes een assortiment bied dat voor elke sector toepasbaar kan zijn. Neem snel een kijkje in ons complete en uitgebreide assortiment.

 

by nickhagen nickhagen Geen reacties

Alweer nieuwe dealers! Welkom Upower en Lupos!

Mera shoes gaat de samenwerking aan met de merken Lupos en Upower! Deze merken zijn beide afkomstig uit zuid-Europa en wel, Italië!
Upower is een merk dat het fysieke werk gemakkelijker willen maken, dit merk je meteen als je de schoenen aantrekt.

In samenwerking met de wereldleiders in chemische innovatie, de BASF Group, heeft U-Power een collectie veiligheidsschoenen samengesteld met het gepatenteerde Infinergy®. Dit zorgt voor een werkschoen die niet alleen bijzonder comfortabel draagt, maar ook actief energie opslaat en teruggeeft aan de drager. Hierdoor wordt lopen en staan aanzienlijk minder vermoeiend.

Lupos veiligheidsschoenen zijn op het oog niet te onderscheiden van een alledaagse modeschoen. Licht van gewicht, slank en elegant van ontwerp en voorzien van een extra lichtgewicht veiligheidsneus; de Lupos schoen combineert stijl, comfort en veiligheid.

Deze 2 merken hebben heel veel eigenschappen gemeen: ergonomisch, comfortabel en modieus. Wij zien er daarom ook naar uit om een succesvolle samenwerking aan te gaan met Upower en Lupos.

by nickhagen nickhagen Geen reacties

Een nieuwe start, een nieuwe kans!

Door onze jarenlange ervaring in de verkoop van werkschoeisel hebben we gemerkt dat er behoefte is aan stijlvolle,comfortabele werk- en veiligheidsschoenen voor een grote variatie aan werkzaamheden. Daarom hebben wij Mera Shoes opgericht, dé importeur en distributeur van veiligheidsschoenen in Nederland.  Om aan deze behoefte te voldoen hebben we besloten zelf de beste werk- en veiligheidsschoenen te selecteren en te importeren van over de hele wereld vanuit onze thuisbasis in Zwaag te Noord-Holland.

We hebben Mera Shoes opgericht vanuit een drive om voor iedereen het werk zo prettig mogelijk te maken. Goede schoenen zorgen voor een veilige werkomgeving, maar kunnen ook bijdragen aan het ontlasten van de rug en gewrichten waardoor het werk fysiek een stuk minder zwaar wordt. Daarnaast ervaren wij dat er behoefte is aan werk- en veiligheidsschoenen die naast kwalitatief goed, ook modieus zijn! Wij proberen met ons assortiment zo veel mogelijk met de tijd mee te gaan, en dat merk je aan de technieken die toegepast zijn in de werk- en veiligheidsschoenen uit ons assortiment!

Bij Mera Shoes werken we met producenten die door innovatie en ontwikkeling voorzien in de behoefte aan comfortabele, veilige en stijlvolle werk- en veiligheidsschoenen.