Door onze jarenlange ervaring in de verkoop van werkschoeisel hebben we gemerkt dat er behoefte is aan stijlvolle,comfortabele werk- en veiligheidsschoenen voor een grote variatie aan werkzaamheden. Daarom hebben wij Mera Shoes opgericht, dé importeur en distributeur van veiligheidsschoenen in Nederland.  Om aan deze behoefte te voldoen hebben we besloten zelf de beste werk- en veiligheidsschoenen te selecteren en te importeren van over de hele wereld vanuit onze thuisbasis in Zwaag te Noord-Holland.

We hebben Mera Shoes opgericht vanuit een drive om voor iedereen het werk zo prettig mogelijk te maken. Goede schoenen zorgen voor een veilige werkomgeving, maar kunnen ook bijdragen aan het ontlasten van de rug en gewrichten waardoor het werk fysiek een stuk minder zwaar wordt. Daarnaast ervaren wij dat er behoefte is aan werk- en veiligheidsschoenen die naast kwalitatief goed, ook modieus zijn! Wij proberen met ons assortiment zo veel mogelijk met de tijd mee te gaan, en dat merk je aan de technieken die toegepast zijn in de werk- en veiligheidsschoenen uit ons assortiment!

Bij Mera Shoes werken we met producenten die door innovatie en ontwikkeling voorzien in de behoefte aan comfortabele, veilige en stijlvolle werk- en veiligheidsschoenen.

Laat een reactie achter