Over ons

Mera Shoes is in 2019 opgericht vanuit een wens om goede, stijlvolle en comfortabele werkschoenen te leveren. Vanuit onze jarenlange ervaring als verkopers van werkschoenen hebben we gemerkt dat er behoefte is aan betaalbare, comfortabele werkschoenen van hoge kwaliteit die er ook goed uitzien. Om aan deze behoefte te voldoen hebben we besloten zelf de beste werk- en veiligheidsschoenen te selecteren en te importeren van over de hele wereld.

Op het moment is Mera Shoes een jong, snel groeiend bedrijf met meerdere werknemers. Ons assortiment bestaat uit enkele merken die met zorg zijn uitgezocht op hun kwaliteit en toegevoegde waarde aan het bestaande aanbod werkschoenen. We hebben Mera Shoes opgericht vanuit een drive om voor iedereen het werk zo prettig mogelijk te maken. Binnen ons assortiment vindt u daarom ook een uitgebreide selectie werkschoenen, veiligheidsschoenen en laarzen voor iedere sector van bouw tot zorg.

Wij denken graag met u mee om te zien wat we voor u kunnen betekenen. Laat uw gegevens achter op het contactformulier, en één van onze medewerkers neemt binnen een werkdag contact met u op. Ook zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar om u te woord te staan voor vragen of opmerkingen.

Onze passie voor werk- en veiligheidsschoenen is uitgegroeid tot een bedrijf waarvan u kunt profiteren.